perjantai 19. lokakuuta 2018

Pitkästä aikaa

Klaudian talo on täyttynyt niin tavaroista kuin asukkaistakin. Nevalaisen perhe asustaa Klaudian kanssa, siihen saakka, kunnes oma rintamamiestalo valmistuu. Ja näillä näkymin se valmistuu pian, jo  mahdollisesti ensi viikoksi. http://nukketalo.blogspot.com/ linkistä voi seurata Jorma Havian blogista talo numero 86 valmistumista.

Klaudialle pitäisi tehdä lisää valaisimia, tauluja seinille, kylpyhuonetta pitäisi sisustaa lisää ja se kirjahyllykin olisi paikallaan. Aitoa valaistusta en varmaan tänä vuonna Klaudian taloon saa, mutta ehkä ensi vuonna. Uuden talon hankkiminen alkaa jo hieman jännittää. Minun pitää raivata sille tilaa tähän 1:1 talon remppa-römppä kaaoksen keskelle. Sitten sen sisustaminen ja kalustaminen on mukavampaa.

Itse tehdyt kiireet ja väsymykset ovat pitäneet minut poissa blogin kirjoittamisesta, mutta jospa tämä nyt vähän tästä vilkastuu. Tässä kuvia Klaudian huushollista.

Tässä ovat pariskunta Nevalainen. Isäntä on nimeltään Ukko ja rouvan nimi on Heike, vaikka suunnittelin suomalaista nimeä. Perheessä, jossa kaikki tietävät harrastuksestasi, satelee kommentteja mm. nimistä ja tarinoista.


Työhuoneeseen on tullut lamppuja.

Oijoi, kun pitäisi saada seinille täytettä.

Klaudian kamarissa on mukava tunnelma, tauluja ja kaappiin vaatteita lisää.

Pullantuoksuisessa keittiössä on kuitenkin siistiä.

Kukaan ei ole kerennyt perkaamaan kanttarellisatoa. Taulut seiniltä, sekä vaatteet ja saappaat puuttuvat.

Perhe Nevalainen Klaudian pienessä salissa. Tytär Niina ja poika Neppis ovat noin 10-14-vuotiaita.

Kun sais porukalle kengät talveksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti