keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kevätkiireitä

Odotin tälle päivälle virkistävää sadetta, mutta sitä ei tullut. Ilmat on olleet tosi lämpimiä ja olo oli aamusta lähtien vetelä. Yritin 1:1 elämän puutarhahommia, mutta totesin nopeasti, ettei tänään. Sisällä nukkispuuhat tuli mieleen, etenkin makuuhuoneen vaatekaappi. Siihen ei ollut vielä sopivaa materiaalia tarpeeksi ja päätin tehdä olohuoneen ikonin alle kulmakaapin. Se on nyt maalausta vaille valmis.Iltapäivällä, vaikka oli tuskastuttavan kuuma, piti lähteä tarvikeostoksille.Helatorstaina teimme Päivin kanssa kukkia. Tuon kasvatuslaatikon tein jäätelötikuista. Värjätty materiaali käyttäytyi näin hempeästi, kun sitä valkoisella akryylimaalilla maalasi.Jäätelötikuista on tänään askarreltu sitten taimipöytäkin Klaudian kasvihuoneelle. Pintaan pyrin saamaan kuluneisuutta raaputtamalla vielä kosteaa maalia ja hiomalla hiomapaperilla kuivunutta maalipintaa. Klaudia tahtoi hieman kuninkaallista tunnelmaa prinssi Harryn ja Meghan-neidin tulevien häiden takia. 


Kiireinen puutarhuri on tullut yöpuvussa valmistamaan kimppuja kevään juhliin. Ilta-aurinko alkaa laskea. Kasvihuoneella on paljon tekemistä: lattia pitää saada jotenkin aidommaksi ja kukkia tietenkin lisää ja paljon! Myös puutarhuri tarvitsee vaatteet, kuka sitä nyt yöpaidassa työpaikallaan kekkuloi. 


Oikeasti kasvihuone on lyhty, jonka mieheni osti, kun halvalla sai.


Makuuhuone ja alakerran keittiö ovat saaneet uuden lattiapinnan. Yölipasto on myös uusi. Huone tarvitsee vaatekaapin (ja sinne vaatteita!), sekä listat. Verhot haluan tehdä uudelleen. Valaisimet ja pienet yksityiskohdat puuttuvat myös.


Kylppärin lattialaatat on saumattu. Seinät pitäisi "kaakeloida" myös. Käytän kylpyhuoneeseen sopivaa paperia, löysin sellaista tänään. Kevätkiireet jatkuvat.

2 kommenttia:

  1. Kiva taimipöytä, siinä on hyvä hoidella kukkia. Niitä voisikin askarrella yhdessä lisää :)

    VastaaPoista
  2. Tehdään vain ☺ Iltapäivisin on tulevalla viikolla aikaa.

    VastaaPoista